O Vježbaoni

Cilj Vježbaone je ženama, a posebno majkama i trudnicama, omogućiti pristup provjerenim informacijama i korisnim savjetima za vježbanje. Htjela bih da vam to bude ona stranica koja vam padne na pamet kad imate neko pitanje u vezi tijela, kojoj se vraćate kada niste sigurni koji savjet je provjeren…

Vježbaona je nastala iz želje da podijelim iskustva i znanje koje godinama skupljam o vježbanju i “testiram” na sebi. Kada sam zatrudnjela shvatila sam da me čeka puno proučavanja, ali i novih avantura s tjelesnim promjenama.

Fitness industrija danonoćno izbacuje hrpe savjeta kojima je često teško pronaći znanstvenu podlogu ili objašnjenje. Vježbaona želi širiti provjerene informacije, razbijati mitove i propitivati ustaljene savjete. Zato su svi vaši komentari i kritike veoma dobrodošli!

O autorici – Hana Medvešek

Trebalo mi je dobrih 25 godina života da otkrijem ljubav prema vježbanju. Počela sam s grupnim programima, trenirala dizanje utega, okušala se u trčanju…a sada na svojoj koži isprobavam kako je vratiti se vježbanju nakon poroda.

I ja “googlam” puno stvari kao i vi, pa što daje kredibilitet mom pisanju? Ovo su moje kvalifikacije…

  • Prvostupnica fizioterapije (Zdravstevno veleučilište u Zagrebu)
  • Certificirani Pre- i postnatalni fitness trener (GGS Pre & Postnatal Certification 2019)
  • EXOS Performance Specialist Certification
  • Autor članaka za blogove Madbarz.com i Runtastic.com

LinkedIn